testbutton*Het boeken van een kort consult is alleen bedoeld voor vervolgafspraken voor baby’s!

Welkom

Met overwegend zachte en soms stevige handgrepen maak ik als osteopaat niet goed bewegende structuren (b.v. gewrichten, organen) weer soepel en beweeglijk, waardoor het lichaam weer in balans kan komen. Hierdoor verbetert de functie en daardoor kunnen de klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen.  Meestal zijn 3 tot 6 behandelingen voldoende om tot klachtenvermindering te komen. De duur van de behandeling kan variëren, gemiddeld echter ongeveer 45 minuten. De periode tussen behandelingen kan variëren van 1 tot 6 weken.

Er zijn verschillende reacties op behandeling mogelijk, variërend van een afname of juist tijdelijke toename van de klacht, tot vermoeidheid of soms een emotionele reactie. Het lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Het is van belang om deze reactie bij een volgend consult te bespreken. Geef uw lichaam de kans om te herstellen door voldoende rust in acht te nemen.
Als osteopaat zal ik u uitleg geven over de behandeling en zal ik u  indien nodig oefeningen en adviezen meegeven met betrekking tot voeding en leefstijl in relatie tot uw klachten of het ontstaan ervan. Denk bijvoorbeeld aan: eten, slapen, drinken, werken, houding, sporten, ontspanning. Het is belangrijk om het inzicht te vergroten in de factoren die verstoringen in het lichaam kunnen geven die uw gezondheid verminderen.